Vastuullisuus – Bronda
0

Ostoskorisi

Ostoskorisi on tyhjä

Vastuullisuus

Vastuullisuus
Vastuullinen toiminta niin raaka-aineisiin, henkilöstöpolitiikkaamme kuin kierrätykseen liittyvissä seikoissa on meille ensiarvoisen tärkeää.

Teemme kaiken aina alusta alkaen itse ja tiedämme tarkkaan, mistä raaka-aineet saapuvat. Tavarantoimittajat ovat pitkäaikaisia, luotettavia kumppaneitamme, joiden kanssa teemme läheisesti viikoittain töitä. Yhteistyökumppaniksemme valitsemme lajinsa parhaat, joiden toiminta perustuu eettisyyteen ja puhtaisiin raaka-aineisiin

Käytämme aina mahdollisimman paljon lähellä tuotettuja suomalaisia raaka-aineita ja luomua, kun se makumaailmamme mukaisesti suinkin on mahdollista. Kananmunat ovat vapaana kasvaneiden kanojen munia. Menun leipätuotteet taas leivotaan pääasiassa omassa leipomo-ravintola Levainissa Helsingin Punavuoressa, jonka leipomotoiminta perustuu pien- ja lähimyllyjen jauhamiin luomujauhoihin.

Tavoitteena ruokahävikin minimointi

Kierrätämme ravintolassa kaiken kierrätettävän materiaalin keittiö, sali ja toimistotyöskentely huomioiden. Muokkaamme annoskokoja palautteiden perusteella, jonka tavoitteena on aina ruokahävikin minimoiminen. Pienemmille pöytäseurueille useat annokset ovat myös saatavilla puolikkaina, jolla pyrimme entisestään pienentämään hävikin määrää.

Kaikki lähtee henkilöstön hyvinvoinnista

Kaikki lähtee kuitenkin aina henkilöstöstä ja henkilöstömme hyvinvoinnista, mihin kiinnitämme jatkuvaa huomiota. Tätä tukemaan meillä on mm. laajat työterveyspalvelut jossa keskitymme ennen kaikkea työterveyden ylläpitoon.